Baku, Rocío y Alberto: fundadores e impulsores de Groupet

Sobre nosaltres

Sobre nosaltres

Com neix Groupet?

Groupet neix amb la missió de reforçar el vincle de les famílies amb mascotes a través d’experiències memorables, úniques i diferents. A més, volem que sigui fàcil i ràpid trobar aquestes experiències. Alhora, volem eliminar les limitacions i gaudir a el màxim de les nostres mascotes.

Groupet sorgeix de la nostra pròpia necessitat. Fa 2 anys, vam adoptar al nostre gos Baku. Des del principi, va començar a formar part de la família i vam començar a integrar-lo en les nostres rutines. Som persones actives, viatgeres i aventureres, i la nostra intenció era viure històries memorables, ara amb Baku. No obstant això, no vam trigar a descobrir la dificultat d’organitzar viatges amb mascota …

A l’agost de 2017 ens vam plantejar viatjar a Portugal, i vam començar amb els preparatius: mitjà de transport, itinerari, allotjament, restaurants, rutes turístiques … ens va portar prop de tres setmanes d’organització i molt buscar a Google. Va ser una experiència frustrant, i que es va anar repetint en altres viatges que organitzem per França i algunes ciutats d’Espanya.

I no estem sols … Vam conèixer molta gent en una situació similar. No obstant això, la seva solució era deixar el seu gos en una guarderia canina i viatjar sols. Fent números, ¡resulta que la despesa de deixar al teu gos a la llar d’infants és equivalent o superior a endur-te’l amb tu !. Si tan sols poguéssim viatjar amb la tranquil·litat de tenir tot el viatge organitzat! Nosaltres sentim que necessitàvem canviar això … I ens vam posar mans a l’obra.

Comencem el desenvolupament d’Groupet amb una idea clara al cap: una plataforma única on trobar activitats i viatges amb mascota, amb ofertes adequades per a tot tipus de família. Per descomptat, tot perfectament organitzat per gaudir de la experiència.

Els nostres Valors

En Groupet ens encanten les famílies amb mascota. El nostre objectiu és enfortir aquest vincle que ens uneix amb elles a través de vivències inoblidables. Per a nosaltres, les nostres mascotes són companys, amb les que gaudir d’aventures.

Des Groupet, creiem en una societat on els gossos formen part de la família. No queden fora dels plans familiars. Per descomptat, reconeixem que cal una societat on els gossos són educats i tenen un comportament civilitzat.

Volem famílies felices, així de simple.

La nostra missió

Reforçar el vincle de les famílies amb mascotes a través d’experiències memorables, úniques i diferents

Avui dia hi ha una oferta reduïda a activitats esportives canines, senderisme i classes d’ensinistrament. El nostre objectiu és fer créixer l’oferta d’experiències (activitats i viatges), tant en quantitat com en varietat.

Ens esforcem per eliminar els obstacles que afrontem les famílies quan incloem a la nostra mascota en els nostres plans. En Groupet, podràs trobar totes les activitats que puguis imaginar: competicions esportives, activitats educatives, aventures, medicinals o de benestar, viatges, i més … Tot al teu abast usant un potent cercador.

Per descomptat, reconeixem que totes les famílies són diferents, i per això hem posat especial cura en oferir les millors experiències segons els vostres interessos i el tipus de família que formeu. Pots utilitzar la cerca avançada per trobar activitats apropiades per a vosaltres. Per exemple:

  • Data
  • Nombre de gossos que tens
  • El tipus de gos, l’edat i la mida
  • Les característiques de la teva família (amb / sense fills, etc.)
  • La localització on vulguis realitzar l’activitat (potser on us trobeu gaudint d’unes bones vacances)

Un gos correctament socialitzat amb l’entorn és un perfecte company de viatge, que t’acompanyarà on vagis sense problemes. Per això, també volem oferir material gratuït sobre ensinistrament i comportament caní. El trobaràs a la secció de Consells i notícies, el nostre canal de YouTube o cursos que anirem promocionant a la plataforma. Et recomanem que et subscriguis per no perdre-t’ho!

Al subscriure't al nostre butlletí de notícies, acceptes la nostra política de privacitat.